Nicusor Dan cere Primariei Capitalei sa ia masuri pentru limitarea raspandirii Covid-19 / Firea: Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit!

Nicusor Dan cere Primariei Capitalei sa ia masuri pentru limitarea raspandirii Covid-19 / Firea: Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! - stire pe scurt


Candidatul PNL si USR la Primaria Capitalei a transmis duminica administratiei publice locale mai multe masuri care ar trebui luate pentru limitarea raspandirii Covid-19, printre care testarea persoanelor cu risc ridicat la infectare - cadre medicale, asistenti sociali, soferi STB, vanzarea de masti la punctele in care se vand bilete STB, extinderea distributiei de masti gratuite catre bucurestenii cu venituri reduse, dezinfectarea mijloacelor de transport in comun si a mobilierului urban. Nicusor Dan i-a reprosat primarului Capitalei, Gabriela Firea, ca nu trateaza acest fenomen social cu seriozitatea pe care o cere gravitatea sa si i-a reprosat ca tensioneaza permanent relatia pe care o are cu Ministerul Sanatatii. Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma ca a luat inca din martie masurile recomandate duminica, intr-o conferinta de presa de candidatul PNL la Primarie Nicusor Dan pentru a limita raspandirea COVID-19, transmitandu-i acestuia: ”Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!”, relateaza News.ro.


Cititi toate stirea pe profit.ro

sursa: profit.ro - 12.07.2020

Du-te sus