Patronatele din turism cer infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism, care ar insemna ca 89 de fosti angajati ai fostului Minister al Turismului sa plece. "Se pot angaja in privat, unde e deficit de forta de munca"

Patronatele din turism cer infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism, care ar insemna ca 89 de fosti angajati ai fostului Minister al Turismului sa plece. "Se pot angaja in privat, unde e deficit de forta de munca" - stire pe scurt


Dupa ce Ministerul Turismului a fost desfiintat in organigrama noului Executiv, iar acest domeniu important al economiei este reprezentat ca un departament oarecare in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, patronatele din turism cer Guvernului infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism, care sa fie condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat. Aceasta masura va duce la dezvoltarea sectorului in viitor si va asigura continuarea si coerenta masurilor reglementate pentru finalizarea actelor normative aflate in dezbatere publica, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).


Cititi toate stirea pe profit.ro

sursa: profit.ro - 16.11.2019

Du-te sus